Ρόδι: Μπορεί Να Σας Βοηθήσει Να Χάσετε Βάρος; [+Συνταγή]

Το ρόδι είναι γνωστό από την αρχαιότητα ως το φρούτο της γονιμότητας. Στην εποχή μας το προσθέτουμε στις συνταγές μας για τις βιταμίνες που περιέχει.

Είναι πλέον γνωστό όμως, ότι το ρόδι μπορεί να βοηθήσει και στο αδυνάτισμα. Μπορεί να σας βοηθήσει να αποτοξινώσετε το σώμα σας και να κάψετε γρηγορότερα το περιττό λίπος!

Χρησιμοποιήστε το ρόδι για να χάσετε κιλά.Διάβασα στο gynaikagiapanta.gr σε αναδημοσίευση άρθρου από το myfit.gr, ότι η συστηματική κατανάλωση ροδιού βελτιώνει τη λειτουργία της καρδιάς, μειώνει την αρτηριακή πίεση και ελέγχει τη χοληστερίνη.

Το ρόδι είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά αντιοξειδωτικά για τον οργανισμό. Περιέχει 3 διαφορετικές μορφές αντιοξειδωτικών συστατικών (τανίνες, ανθοκυανίνες, ελλαγικό οξύ) και μάλιστα έχει μεγαλύτερη αντιοξειδωτική δράση από το πράσινο τσάι.

Επιπλέον, η μεγάλη αντιοξειδωτική του δράση προλαμβάνει τη γήρανση. Περιέχει λίγες θερμίδες και καθόλου λίπος, οπότε είναι ιδανικό φρούτο ακόμη και για το αδυνάτισμα.

Συνταγή: Σαλάτα Με Ρόδι Και Κάστανα

Βρήκα μια πολύ ενδιαφέρουσα χειμωνιάτικη σαλάτα, που μοιράστηκε μαζί μας στο YouTube ο Ευτύχης Μπλέτσας. Μου άρεσε πολύ και νομίζω θα την λατρέψετε κι εσείς!

Αν σας ενδιαφέρουν οι συνταγές με ρόδι, μπορείτε να δείτε περισσότερες εδώ!

➠ Αφήστε το σχόλιο σας και πείτε μου την δική σας πρόταση! Κατερίνα

  • 3
    Shares

Σχολιάστε