Ζέτα Δούκα: «Χωρίς γυμναστική, δεν έχω ενέργεια»

Η Ζέτα Δούκα είναι αγαπημένη και… καλλίγραμμη ηθοποιός. Σε μια συνέντευξη που έδωσε People, έκανε και μια μικρή αναφορά στην άσκηση και τη διατροφή της.

Ζέτα Δούκα

Διαβάσαμε το απόσπασμα στο gossip-tv.gr.

«Για μένα η άσκηση είναι τρόπος ζωής. Στο σπίτι μου έχω διάδρομο γυμναστικής, ενώ μου αρέσει να τρέχω στο δρόμο, να παίρνω το ποδήλατό μου και να πηγαίνω βόλτες. Εκτός από αερόβια προπόνηση, εδώ και χρόνια κάνω και γιόγκα με τη Σόφη Πασχάλη. Δεν ασκούμαι για να έχω απλά ένα ωραίο σώμα. Χωρίς γυμναστική, αισθάνομαι πως δεν έχω ενέργεια».

Όσον αφορά τη διατροφή της, έχει κάποιους κανόνες, χωρίς όμως να στερείται και τις αγαπημένες της λιχουδιές.

«Δεν ακολουθώ κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Προσπαθώ, όμως, να καταναλώνω θρεπτικές τροφές και να αποφεύγω τα κορεσμένα λιπαρά. Η διατροφή μου περιλαμβάνει ως επί το πλείστον φρούτα, λαχανικά, ψάρια. Βέβαια, δεν σου κρύβω πως μου αρέσουν και τα γλυκά, ειδικά αυτά με βάση τη σοκολάτα, αλλά και το γαλακτομπούρεκο. Πλέον, έχω αποφασίσει να ζήσω χωρίς να στερούμαι και χωρίς να έχω εμμονές».

Βλέπετε πόσο απλά είναι τα πράγματα; Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούμαστε και να υποφέρουμε για να κρατήσουμε τα κιλά μας. Δεν χρειάζεται να βασανιζόμαστε για να χάσουμε βάρος.

Αν ακολουθούμε μια ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με μέτρια άσκηση σε τακτά χρονικά διαστήματα, όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

  • 2
    Shares

Σχολιάστε