Τα 4 Βασικά Συστατικά Ενός Επιτυχημένου Προγράμματος Αδυνατίσματος

Eco SlimΤο γρήγορο αδυνάτισμα μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Ας το δούμε όμως σαν μια πρόκληση για την επίτευξη ενός στόχου.

Ακολουθώντας τη σωστή διαδικασία απώλειας βάρους, είναι δυνατό να πετύχουμε σε λίγες εβδομάδες θετικά αποτελέσματα.

►  Αν θέλετε να πετύχετε όσο το δυνατόν γρηγορότερο αδυνάτισμα χωρίς να ταλαιπωρηθείτε, δείτε οπωσδήποτε το Eco Slim!

Πρόκειται για έναν νέο λιποδιαλύτη που έχει σημειώσει πάνω από 20.000 πωλήσεις στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες.

Με τόσα πολλά προγράμματα για δίαιτες που υπάρχουν, μπορεί να είναι λίγο αποθαρρυντικό για να βρούμε το καταλληλότερο και αυτό που πραγματικά θα αποφέρει τα αποτελέσματα που ψάχνουμε.

Όταν γνωρίζουμε τι ακριβώς χρειάζεται για να χάσουμε τα περιττά κιλά, σίγουρα θα μπορέσουμε να επιλέξουμε το καλύτερο.

1. Διατροφική Καθοδήγηση

Καθοδήγηση

Ένας από τους καλύτερους τρόπους διαχείρισης βάρους, είναι να κατανοήσουμε τι είναι ο μεταβολισμός, τα λίπη και γενικά η διατροφή. Επίσης θα πρέπει γνωρίσουμε τα πάντα για το βάρος, τις θερμίδες και τα τρόφιμα εν γένει. Έτσι θα μπορούμε να καταλάβουμε αν κάτι πάει στραβά στην επίτευξη του επιθυμητού βάρους και να το διορθώσουμε.

Αυτό το είδος καθοδήγησης είναι χρήσιμο επειδή δεν εξασφαλίζει μόνο τη σωστή επιλογή των τροφών, αλλά και βοηθά να χάσουμε όλα τα επιπλέον κιλά με υγιεινό τρόπο.

2. Πλάνο Διατροφής

Πλάνο

Τώρα που ξέρουμε πως η σωστή διατροφή επηρεάζει το βάρος, ας προχωρήσουμε με το σχεδιασμό των γευμάτων. Ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα για παράδειγμα, θα πρέπει να έχει ποικιλία τροφών σε μέτριες θερμίδες.

Είναι πολύ σημαντικό να συνδυάζουμε τα τρόφιμα ώστε να παίρνουμε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, που θα αυξήσουν τον ρυθμό του μεταβολισμού και θα βοηθήσουν στο αδυνάτισμα με ασφαλή και υγιεινό τρόπο.

Ένας καλός διαιτολόγος θα μπορέσει να προτείνει τις καλύτερες λύσεις και να τις προσαρμόσει ανάλογα με τις ανάγκες μας.

3. Οδηγός Προπόνησης

Προπόνηση

Σίγουρα δεν είναι εξαιρετικά εύκολο να χάσουμε βάρος αλλάζοντας μόνο τις διατροφικές μας συνήθειες. Όμως αν συνδυάσουμε τη σωστή διατροφή με τις κατάλληλες ασκήσεις, θα διασφαλίσουμε ότι θα καούν περισσότερες θερμίδες από όσες θα πάρουμε και συνεπώς θα επιταχυνθεί η διαδικασία της απώλειας βάρους.

Επίσης κάνοντας τρόπο ζωής την καθημερινή προπόνηση και την υγιεινή διατροφή, είναι σίγουρο πως δεν θα κερδίσουμε πάλι τα κιλά που θα έχουμε χάσει. Θα χρειαστούν καθημερινά λίγο περισσότερα από είκοσι λεπτά προπόνησης για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

4. Θεωρία Κινήτρων

Κίνητρα

Η απώλεια βάρους είναι ένα ταξίδι. Η λάθος πορεία μπορεί να αποδυναμώσει και να σταματήσει την προσπάθεια πολύ εύκολα. Η ανάπτυξη θετικής σκέψης είναι σημαντική και θα μας κρατήσει σε μια νικηφόρα νοοτροπία, ώστε να συνεχίσουμε μέχρι να πετύχουμε τελικά τους στόχους.

Είναι πολύ χρήσιμο να βρούμε κάποιο κοντινό μας πρόσωπο που κάνει το ίδιο ταξίδι με μας. Αυτό θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε το ενδιαφέρον μας αμείωτο και να ενισχύουμε συνεχώς τις προσπάθειες μας.

Το αδυνάτισμα είναι μια αλλαγή του τρόπου ζωής και όχι μόνο μια αλλαγή διατροφής. θαύματα που θα μας ωθήσουν προς τους στόχους απώλειας βάρους δεν υπάρχουν. Η νοοτροπία μας μπορεί να καθορίσει πόσο μακριά θα πάμε.

  • 8
    Shares

Σχολιάστε