Αρχική Βίντεο Super Δίαιτα 3 Εβδομάδων Για Να Κάψετε Λίπος

Super Δίαιτα 3 Εβδομάδων Για Να Κάψετε Λίπος [Βίντεο]

1645
0

Αυτό είναι το πρώτο βίντεο που δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας! Αν θέλετε να χάσετε γρήγορα μερικά κιλά (ποιος δεν θέλει;) δείτε το μέχρι το τέλος.

Μην ξεχάσετε να κάνετε κοινοποίηση!

Δημιουργοί του είναι δυο νέα παιδιά, τα οποία μέσα σε 12 λεπτά της ώρας, δίνουν αναλυτικές πληροφορίες για την μια δίαιτα που στηρίζετε στην αύξηση των πρωτεϊνών και δεσμεύονται ότι αν την ακολουθήσετε κατά γράμμα, θα έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο μοιραζόμαστε το βίντεο μαζί σας, είναι γιατί πρόκειται για μια νεανική παραγωγή, γεμάτη φρεσκάδα και νέες ιδέες.

Το κανάλι τους στο Youtube λέγεται Fit Constructed και αν σας άρεσε το βίντεο, αξίζει τον κόπο να το ακολουθήσετε.

Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία μιας ισορροπημένης διατροφής, αλλά υπάρχουν ορισμένες στιγμές, π.χ. εν όψει μιας σημαντικής εκδήλωσης, ενός γάμου ή μιας ξεχωριστής βραδιάς, που το μόνο που μας απασχολεί είναι να έχουμε απαλλαγεί γρήγορα από τα 2-3 κιλά που μας βαραίνουν μέχρι την κρίσιμη ημέρα. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε ακολουθώντας ένα διαφορετικού τύπου διαιτολόγιο: αυξάνοντας τις πρωτεΐνες στη διατροφή μας και μειώνοντας τους υδατάνθρακες.

Είναι η φιλοσοφία πάνω στην οποία στηρίχθηκαν οι πιο διάσημες δίαιτες των τελευταίων ετών όπως η Atkins Diet, η Zone Diet και η South Beach Diet!

Η διατροφή αυτή έχει στόχο τα γρήγορα και σωστά αποτελέσματα, αλλά επίσης κάνει πολύ καλό στον τρόπο διαχείρισης την ινσουλίνης από το σώμα μας. Έτσι μετά από αυτές τις 3 εβδομάδες έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κρατήσουμε μια πιο υγιεινή διατροφή και να μην έχουμε μεγάλη ανάγκη από τρόφιμα με χαμηλή διατροφική αξία και πολλές θερμίδες που συνήθως προκαλούν μεγάλη αύξηση της ινσουλίνης στο σώμα όπως είναι τα επεξεργασμένα τρόφιμα με ζάχαρη και κορεσμένα λιπαρά.

Καλή αρχή σε όσους-όσες αποφασίσουν να ακολουθήσουν τις συμβουλές των παιδιών!

  • 4
    Shares

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here