Αρχική Αδυνάτισμα Μειώστε 938 Θερμίδες Την Εβδομάδα Με Φράουλες Και Μούρα

Μειώστε 938 Θερμίδες Την Εβδομάδα Με Φράουλες Και Μούρα

1110
0

Πώς θα σας φαινόταν αν αλλάζοντας μόνο το απογευματινό σας, μπορούσατε να μειώσετε κατά 938 τις θερμίδες της εβδομάδας σας;

μούρα, σμέουρα, φράουλες

Υπολογίζεται ότι οι άνθρωποι που κάνουν μετάβαση από ένα ζαχαρούχο σνακ το απόγευμα σε ένα μείγμα φρούτων όπως φράουλες και μούρα μπορούν να αναμένουν ότι θα μειώσουν την ενεργειακή τους πρόσληψη κατά 938 θερμίδες την εβδομάδα κατά μέσο όρο.

Ενα απογευματινό σνακ από διάφορα μούρα μειώνει την πρόσληψη ενέργειας στο δείπνο. Αυτή η απλή μέθοδος μπορεί να βοηθήσει πολλά άτομα να χάσουν βάρος.

Υπάρχουν διάφορα οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση μούρων, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι η κατανάλωσή τους ως σνακ μειώνει το πόσο τρώει κανείς κατά τη διάρκεια του επόμενου γεύματος της ημέρας.

Το σωρευτικό αποτέλεσμα των μειωμένων θερμίδων θα μπορούσε να βοηθήσει τους ανθρώπους να χάσουν τα επιπλέον κιλά, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν κάποια προσπάθεια, ούτε καν να το αντιληφθούν.

Δεν είναι δύσκολο να το καταφέρετε. Σύμφωνα με το healthyliving.gr, αρκεί να τρώτε τα απογεύματα σαν ενδιάμεσο γεύμα μια φρουτοσαλάτα με φράουλες και μούρα ή κάποιον παρόμοιο συνδυασμό.

  • 3
    Shares