6 Συνήθειες Των Κοριτσιών Που Χάνουν Εύκολα Βάρος

Τα κορίτσια ξενυχτάνε με ένα μυστικό. Στην δίαιτα βρήκαμε 6 μυστικά που αν παρατηρήσετε λίγο, θα δείτε ότι δεν είναι και τόσο κρυφά!Κορίτσια με ιδανικό βάροςΑνακαλύψαμε μερικές συνήθειες που έχουν τα “καλά κορίτσια” όταν θέλουν να χάσουν βάρος. Σίγουρα θα σας φτιάξουν τη διάθεση, αφού είναι βασικό να έχουμε θετική ενέργεια σε κάθε προσπάθεια που κάνουμε στην ζωή μας.

#1 – Τα κορίτσια που διατηρούν το ιδανικό τους βάρος δεν μετράνε τις θερμίδες, επειδή γνωρίζουν με μια ματιά τις μερίδες που πρέπει να καταναλώσουν.

#2 – Μαγειρεύουν στο σπίτι. Και δεν εννοώ ότι πετάνε ό,το βρουν στο τηγάνι ή στη σχάρα. Τα κορίτσια που προσέχουν τη διατροφή τους, κάνουν και ένα πλάνο για το τι θα μαγειρέψουν όλη την εβδομάδα.

#3 – Δεν βάζουν ποτέ το σώμα τους στη διαδικασία της πείνας. Η λιμοκτονία δεν βοηθάει κανέναν να χάσει βάρος και εσείς δεν αποτελείτε εξαίρεση.

#4 – Τα κορίτσια που ξέρουν να χάνουν και να διατηρούν το ιδανικό βάρος τους έχουν την τάση να πειθαρχούν. Δεν πηδούν από το ένα πρόγραμμα διατροφής στο άλλο. Δεν κάνουν δραστικές αλλαγές και μεγάλα άλματα.

#5 – Δεν προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες. Η κακοκαιρία, η κεφαλαλγία, η κακή διάθεση, η κατάθλιψη, είναι μερικές από τις συνηθισμένες δικαιολογίες για να μην ασκηθείτε.

#6 – Δεν πιστεύουν στους διατροφικούς μύθους. Ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να φάτε μετά τις 19:00; Ποιος είπε ότι στη δίαιτα πρέπει να τρώτε μόνο κοτόπουλο και σαλάτα;

Bonus συμβουλή #7

Μην παίρνετε και πολύ στα σοβαρά το θέμα της δίαιτας. Δεν χρειάζεται να υποφέρετε για να αλλάξετε την ζωή και το σώμα σας.

Δείτε το σαν μια ευχάριστη απασχόληση. Σαν μια νεά συνήθεια που σας έχει εντυπωσιάσει και περνάτε όμορφα όσο μαθαίνετε τους τρόπους και τις τεχνικές.

Δείτε το σαν να κάνετε μαθήματα χειροτεχνίας. Μόνο που στην δική σας περίπτωση… Θα σμιλέψετε το σώμα σας!