Η Βιταμίνη D Μπορεί Να Σας Βοηθήσει Να Χάσετε Βάρος

Η Βιταμίνη D Μπορεί Να Σας Βοηθήσει Να Χάσετε Βάρος

899
0

Ένα καλό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, είναι και η βιταμίνη D. Βρίσκεται κυρίως στα λιπαρά ψάρια και με τη βοήθεια του ήλιου μπορεί να κάνει θαύματα στο σώμα σας!
Χάστε κιλά με βιταμίνη D

Σύμφωνα άρθρο που διαβάσαμε στο thebest.gr, οι παχύσαρκοι άνθρωποι έχουν συχνά χαμηλά επίπεδα της συγκεκριμένης βιταμίνης στο αίμα τους.

Το λίπος παγιδεύει τη βιταμίνη D, κάνοντάς την λιγότερο διαθέσιμη για τον οργανισμό. Δεν είναι σαφές αν η ίδια η παχυσαρκία προκαλεί τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D ή αν οφείλεται κάπου αλλού.

Μια μικρή μελέτη διαιτολόγων όμως, έδειξε ότι προσθήκη βιταμίνης D σε μια δίαιτα περιορισμένων θερμίδων, μπορεί να βοηθήσει τα υπέρβαρα άτομα με χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D, να χάσουν βάρος πιο εύκολα.

Οι Καλύτερες Πηγές Βιταμίνης D

Θα την βρεις στον ήλιο, στον σολομό, στον ξιφία, στο σκουμπρί, στον κρόκο αυγού (μικρή ποσότητα), στο συκώτι (μικρή ποσότητα) κ.ά

Τι καλύτερο λοιπόν από το να απολαύσετε φρέσκο ψαράκι σε μια ηλιόλουστη παραλία της χώρας μας!

ecover-300

 

Δεν Ξέρεις Από Που Να Ξεκινήσεις;

Κάνε εγγραφή στο newsletter μου και θα σου στείλω τώρα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το ηλεκτρονικό βιβλίο που θα σου δείξει τον δρόμο για να αλλάξεις την ζωή σου!

Μισώ το spam όσο κι εσύ! Δεν θα διαθέσω ποτέ τα στοιχεία σου σε τρίτους.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ