Αρχική Συμπληρώματα Διατροφής Γλυκομαννάνη: Αδυνάτισμα, Αποτελέσματα, Τιμή

Γλυκομαννάνη: Αδυνάτισμα, Αποτελέσματα, Τιμή [+Βίντεο]

γλυκομαννάνη konjac (glucomannan)Αν η πείνα είναι το μεγαλύτερο σας πρόβλημα όταν κάνετε δίαιτα, η γλυκομαννάνη είναι η ιδανική και ασφαλέστερη λύση.

Η γλυκομαννάνη δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση κορεσμού, καθώς έχει την ικανότητα να απορροφά ποσότητα νερού σχεδόν 100-200 φορές πάνω από το βάρος της.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τώρα την προσωπική μου επιλογή!

Η γλυκομαννάνη, ερχόμενη σε επαφή με τα στομαχικά υγρά, δημιουργεί μια μάζα σε ζελατινώδη μορφή με μικρή ρευστότητα, που καταλαμβάνει μεγάλο τμήμα στο στομάχι, δίνοντας μια αίσθηση πληρότητας έτσι ώστε να απαιτείται η κατανάλωση μικρότερων ποσοτήτων φαγητού.

Ο μηχανισμός αυτός βοηθά στην περαιτέρω μείωση της επιθυμίας για φαγητό και κατά συνέπεια στην μειωμένη πρόσληψη θερμίδων από τις τροφές, στα πλαίσια πάντα μιας ισορροπημένης διατροφής (1).

Η απώλεια βάρους θα είναι πολύ μεγαλύτερη εάν η λήψη συμπληρώματος με γλυκομαννάνη συνδυαστεί με υγιεινή διατροφή και γυμναστική, όπως σε όλες τις προσπάθειες για δίαιτα (2).

Γλυκομαννάνη - ΕκπτωσηΠρόκειται για μια ασφαλή φυτική ουσία, η οποία μπορεί πραγματικά να συμβάλλει στην απώλεια βάρους, τη μείωση της πρόσληψης μεγάλης ποσότητας τροφής και γενικά στη βελτίωση της συνολικής μας υγείας.

Κερδίστε 30% έκπτωση από την σελίδα μας.
Κάντε κλικ εδώ!

Μην χάσετε την ευκαιρία να αγοράσετε το αγαπημένο μου συμπλήρωμα γλυκομαννάνης, με τόσο μεγάλη έκπτωση. Ίσως αύριο να μην είναι διαθέσιμη.

Οι Φυτικές Ίνες Στο Αδυνάτισμα

Δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα αδυνατίσματος, καμία δίαιτα γνωστή στον κόσμο μέχρι σήμερα, που να μην έχει ως βάση της, τις φυτικές (διαιτητικές) ίνες.

Περιέχονται κυρίως στα λαχανικά, τα χορταρικά, αλλά και τα φρούτα και παίζουν καθοριστικό ρόλο στα αποτελέσματα της προσπάθειας σας.

Οι φυτικές ίνες είναι μη βρώσιμοι υδατάνθρακες. Δηλαδή υδατάνθρακες που δεν μπορεί το ανθρώπινο σώμα να αφομοιώσει επειδή δεν έχει τα κατάλληλα ένζυμα.

Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες με βάση τη διαλυτότητα τους στο νερό. Υπάρχουν οι διαλυτές φυτικές ίνες και μη διαλυτές φυτικές ίνες.

Οι διαλυτές φυτικές ίνες απορροφούν νερό,δημιουργώντας ένα φυσικό τζελ το οποίο επεκτείνονται στο στομάχι χωρίς να χωνεύεται εύκολα. Αυτό δίνει την αίσθηση ότι έχουμε χορτάσει, διότι το στομάχι είναι γεμάτο κι έτσι καταναλώνουμε λιγότερες θερμίδες (3).

Η γλυκομαννάνη είναι για πολλούς ειδικούς, η καλύτερη πηγή φυτικών ινών. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το ότι μπορεί να απορροφήσει εκατοντάδες φορές περισσότερο νερό από τον αρχικό της όγκο, με αποτέλεσμα να σας κόψει την πείνα… με το μαχαίρι.

Σταματήστε εδώ και τώρα να πεινάτε.
➠ Κάντε κλικ εδώ!

Τι Είναι η Γλυκομαννάνη (Glucomannan);

Η γλυκομαννάνη konjac (glucomannan) είναι μια πλούσια πηγή διαλυτών φυτικών ινών, πολυσακχαρίτης, από τις ρίζες του φυτού konjac, που φύεται στην Ιαπωνία, Κίνα και Ινδοκίνα.

Εδώ και αιώνες χρησιμοποιείται από τους γηγενείς κατοίκους της Κίνας και Ιαπωνίας στη δημιουργία ζυμαρικών, tofu, μπισκότων και άλλων προϊόντων ή χρησιμοποιείται σε ακατέργαστη μορφή (4).

Τι Είναι η Γλυκομαννάνη (Glucomannan);

(Εικόνες: ssc.comgetyourfit.com)

Έχει ευεργετική δράση στην δυσκοιλιότητα, ρυθμίζει τα σάκχαρα στο αίμα και διατηρεί τα φυσιολογικά επίπεδα της χοληστερόλης.

Είναι ιδιαίτερα γνωστή σε όλο τον κόσμο εδώ και χρόνια όμως, λόγω των αποτελεσμάτων τις στο αδυνάτισμα και την διατήρηση του ιδανικού σωματικού βάρους.

✔  Επίσημα Εγκεκριμένη Από Την Ευρωπαϊκή Ένωση

Είναι σημαντικό το γεγονός, πως είναι το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής για το οποίο η Ευρωπαϊκή ένωση έχει εγκρίνει τον ισχυρισμό ότι προκαλεί μείωση του σωματικού βάρους (5).

Εγκεκριμένος Ισχυρισμός Από Την Ευρωπαϊκή Ένωση: «Η γλυκομαννάνη, στο πλαίσιο δίαιτας μειωμένων θερμίδων, συμβάλλει στην απώλεια βάρους».

Πιθανές Παρενέργειες Και Ανεπιθύμητα Αποτελέσματα

Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι μη σας σταθεί στο λαιμό χάπι γλυκομαννάνης, γιατί η ιδιότητά της να διογκώνεται μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα (6).

Πρέπει να την αποφεύγουν όσοι έχουν δυσκολία στην κατάποση χαπιών και όταν λαμβάνεται πρέπει να πίνουμε πολύ νερό (1 με 2 ποτήρια), ώστε να σιγουρευτούμε ότι «πάει κάτω».

Δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να σας τρομάζει. Λίγο νεράκι παραπάνω και όλα θα είναι εντάξει. Ενυδατώνετε έτσι και καλύτερα το σώμα σας!

Οι φυτικές ίνες βοηθούν στο αδυνάτισμα

Υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι να πάρετε την γλυκομαννάνη:
  1. Μπορείτε να ανοίξετε τις κάψουλες και να καταπιείτε εύκολα το περιεχόμενο ή
  2. Μπορείτε να το βυθίσετε σε νερό ώστε να διογκωθεί και να μπορέσετε να φάτε την γλυκομαννάνη με το κουτάλι!

Γλυκομαννάνη: Τιμή και Έκπτωση

Η τιμή του Glucomannan 1000mg (180 κάψουλες) από την Lambert, είναι μέσα από την σελίδα μας 31,96 ευρώ, αφού έχει αφαιρεθεί 30% έκπτωση για τους αναγνώστες μας.

➠ Αν θέλετε να προλάβετε την έκπτωση,
κάντε κλικ εδώ πριν λήξει η προσφορά!

Κυκλοφορεί σε κάψουλες ώστε να διασφαλιστεί ότι η γλυκομαννάνη απελευθερώνεται στο στομάχι, όπου αυτό είναι αναγκαίο, καθιστώντας το, τον καλύτερο και ευκολότερο τρόπο για να προσθέσετε αυτό το στοιχείο στον οργανισμό σας αποτελεσματικά ώστε να διασφαλίσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προτεινόμενη Δοσολογία

Το συμπλήρωμα διατροφής Lamberts Glucommanan παρέχει 1000mg Γλυκομαννάνης ανά 2 κάψουλες και η ποσότητα που περιέχει το ένα μπουκαλάκι (180 κάψουλες) θα σας φτάσει για 45 ημέρες, αν ακολουθήσετε την συνιστώμενη δοσολογία.

Αν θέλετε να πετύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με την μεγαλύτερη οιοκονομία χρημάτων, πίνετε ταυτόχρονα  2 κάψουλες, 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα.

Δεν υπάρχει λόγος να πίνετε περισσότερες, επειδή το πρόβλημα συνήθως έχει να κάνει με τα κύρια γεύματα. Εκεί είναι που καταναλώνουμε τις περισσότερες θερμίδες.

Αν παρόλα αυτά θέλετε να παίρνετε γλυκομαννάνη και σε κάποιο από τα υπόλοιπά γεύματα σας, τότε φροντίστε να μην πάρετε πάνω από 6 κάψουλες μέσα στην ίδια ημέρα.

Αγορά, Πληρωμή και Έξοδα Αποστολής

γλυκομαννάνη konjac (glucomannan)Το προϊόν που σας προτείνω (Lamberts Γλυκομαννάνη) διατίθεται από το YouPharmacy.gr και αποστέλλεται άμεσα σε όλη την Ελλάδα, με μόνο €2,50 έξοδα παράδοσης!

Αν πάρετε αγοράσετε κάτι ακόμα (+17 ευρώ περίπου) και η παραγγελία σας είναι πάνω από €49, τότε θα σας το στείλουν με δωρεάν μεταφορικά.

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  • Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων. (Η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στο 1,00€).
  • Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας Visa ή Mastercard.
  • Με online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal.

Μετά την επιτυχή πληρωμή σας, θα σας στείλουν email επιβεβαίωσης, ώστε να σιγουρευτείτε ότι όλα πήγαν καλά.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ
30% ΕΚΠΤΩΣΗ!

Σας ευχαριστώ που διαβάσατε την παρουσίαση μου. Πιστεύω ότι η γλυκομαννάνη μπορεί να είναι το αγαπημένο σας συμπλήρωμα διατροφής και ο καλύτερος βοηθός σας στο αδυνάτισμα. Γιώργος Καρτάλιας

Summary
Review Date
Reviewed Item
Γλυκομαννάνη (Lamberts Glucomannan)
Author Rating
41star1star1star1stargray

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here